Maanrakennustyöt kokemuksella ja ammattitaidolla Päijät-Hämeessä ja Padasjoella

Yhteystiedot

Käänny Koneurakointi Pykälistön puoleen, kun tarvitset osaavaa maanrakennusta Padasjoella tai muualla Päijät-Hämeen alueella. Erikoisosaamisaluettamme ovat kaivinkonetyöt, jotka toteutamme pitkää työkokemusta ja raudanlujaa ammattitaitoamme käyttäen. 

Kaikki maanrakennuksen palvelut tarjoamme kilpailukykyiseen hintaan. Työskentelemme joustavasti, toiveitasi ja tarpeitasi tarkasti kuunnellen.

Monipuoliset maanrakennuksen palvelut tarvitsemaasi kohteeseen 

Monipuolisiin maanrakennuksen palveluihimme kuuluu muun muassa:

  • kaivinkonetyöt

  • rakennusten pohjatyöt

  • teiden rakentaminen ja kunnostukset

  • viherrakentaminen sekä piha- ja puutarhatyöt

  • salaojitukset

  • jätevesijärjestelmät

  • rakennusten purkutyöt

  • muut maanrakennustyöt tarpeidesi mukaan.

Työkohteissamme voimme toteuttaa myös tarvittavat puiden kaadot ja tonttien raivaukset. Viherrakennuksen ammattilaisena hoidamme myös viherrakennusten työt.

Tulemme mielellämme paikan päälle kartoittamaan työkohteen ja tekemään tarkan tarjouksen. Samalla voimme antaa vinkkejä ja tietoa siitä, miten työt olisi mielestämme kustannustehokkainta toteuttaa.

Maanrakennusta varmalla ammattitaidolla

Työkohdekuvake

Tutustumme hyvin työkohteisiimme

Tutustumme aina hyvin työkohteeseemme ja sen vaatimuksiin, minkä jälkeen etenemme suunnitelmallisesti urakan alusta loppuun asti.

Luotettavuuskuvake

Olemme luotettava toimija

Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavaa palvelua. Kerromme asiakkaalle työn etenemisestä ja pidämme huolen siitä, että kaikki lupaamamme tulee tehtyä moitteettomasti.

Ympäristökuvake

Huolehdimme ympäristöstä

Pyrimme tekemään kaikki maanrakennustyöt ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittaen. Esimerkiksi rakennusten purkujen yhteydessä hoidamme purkujätteen asianmukaisen hävityksen.

Rakennusten pohjatyöt 

Rakennusten pohjatyöt kannattaa teettää kokeneella alan ammattilaisella. Huolella tehdyt rakennusten pohjat ovat perusta kestävälle rakennukselle. Kun pohjatyöt on tehty asiantuntevasti, kosteus ei pääse perustuksiin.


Kun kaivuutyöt ovat valmiit, maapohjaa aletaan valmistella huolella perustuksia varten. Ensin tehdään kantava pohja kiviaineksista. Usein tontin maatyyppi ei suoraan kelpaa perustuksen tekemiseen esimerkiksi kantamattomuuden vuoksi. 

Kun pohja rakennetaan kiviaineksista, alle täytyy laittaa riittävästi kantavaa mursketta. Tällöin kantavuus kattaa isommankin talon koko painon.


Teemme rakennusten kestävät pohjatyöt luotettavasti ja asiantuntevasti. Meidän kautta saat aina laadukkaat maa-ainekset sekä myös muut tarvittavat materiaalit työkohteisiin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Teiden rakentaminen ja kunnostukset 

Alan ammattilainen tietää, miten tiet rakennetaan ja kunnostetaan kovaa kulutusta kestäviksi. Suomen vaihtelevat sääolosuhteet asettavat myös haasteita sekä teiden rakentamiselle että niiden kunnostamiselle.

Meillä on laaja tietotaito, jota käyttäen rakennamme turvalliset ja kestävät tiet. Palvelemme sekä yksityisiä että yrittäjiä Padasjoella ja koko Päijät-Hämeen alueella.