Luotettavat nostokoripalvelut Padasjoelta koko Päijät-Hämeen alueelle 

Yhteystiedot

Koneurakointi Pykälistö tarjoaa luotettavat nostokoripalvelut Padasjoella ja koko Päijät-Hämeen alueella. Palvelemme asiakaslähtöisesti yksityisiä ja yrityksiä. Työskentelemme tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Nostokoripalvelumme auttaa pihapuiden kaadossa

Kun sinun pitää päästä korkealle, kutsu meidät apuun. Nostokorimme auttaa hyvin korkean paikan työskentelyssä.

Nostokorijärjestelmä kulkee traktorikaivinkonealustaan kiinnitettynä, mikä mahdollistaa myös vaikeisiin paikkoihin pääsyn. Nostokorin avulla voidaan helposti toteuttaa esimerkiksi ongelmapuiden kaadot ja pihapuiden karsiminen. 

Meillä on ammattitaitoinen metsuri, joka tarvittaessa kaataa puut.

Älä siis turhaan kurkottele korkeuksiin, vaan tilaa nostokori avuksesi.

Nostokoripalvelua

Henkilönostinkalustomme on ajanmukainen ja säännöllisesti tarkastettu. Työskentelemme aina varmasti ja turvallisesti, kalustostamme hyvää huolta pitäen. Meiltä saat ammattitaitoisen nostokorin kuljettajan apuusi omiin tarpeisiisi. Näin työt sujuvat varmasti ongelmitta. 

Henkilönostinpalvelu auttaa, kun huollat esimerkiksi katuvalaistuksia. Lamppujen vaihto käy kätevästi, kun apuna on nosturi. Kaivinkonealusta ei vie enempää tilaa kuin oman leveytensä verran, joten työskentely ei häiritse esimerkiksi ympäröivää liikennettä.

Soita ja pyydä tarjous

Muut palvelumme 

Jo vuodesta 2012 asti palvellut Koneurakointi Pykälistö tarjoaa myös monipuolisia maanrakennuspalveluja. Olemme erikoisasiantuntijoita kaivinkonetöissä, jotka teemme pitkän työkokemuksen tuomalla tietotaidolla. Teemme niin rakennusten kestäviä pohjatöitä kuin viheralueiden rakentamistakin. 

Meiltä saat myös kattavat traktorityöt, esimerkiksi puiden ja risujen poiskuljetuksen tai lumen aurauksen. Traktoreillamme pääsemme myös ahtaisiin ja vaikeapääsyisiin paikkoihin sujuvasti.


Vaalimme pitkiä asiakassuhteita ja panostamme siten asiakastyytyväisyyteen. Työskentelemme aina suunnitelmallisesti alusta loppuun asti, ja laadukas työn jälki näkyy kaikissa tekemissämme töissä. Tutustumme työnkohteisiimme tarkasti ja käytämme kohteeseen parhaiten sopivia työmenetelmiä.


Meidän kauttamme saat myös polttopuut Padasjoen alueella. Tarvittaessa toimitamme puut. Kysy lisää!

Lue lisää yrityksestämme