Traktorityöt Padasjoella ja koko Päijät-Hämeen alueella

Yhteystiedot

Koneurakointi Pykälistö tekee traktoritöitä Padasjoelta käsin koko Päijät-Hämeen alueella. Meiltä saat joustavaa ja osaavaa palvelua.  

Helpota urakkaasi ja tilaa traktori apuun

Teemme niin pienet kuin isommatkin traktorityöt tehokkaasti ja ripeästi. Palveluihimme kuuluu muun muassa:

  • puiden kuljetus

  • risujen kuljetus

  • lumen auraus

  • sorakuljetukset

  • muut kuljetukset.

Kaikissa traktoritöissä käytämme laadukkaita ja nykyaikaisia traktoreita, joiden avulla haasteellisetkin työt sujuvat joustavasti. Meillä on myös pitkä työkokemus mitä erilaisempien traktoritöiden toteuttamisesta, joten voit huoletta kääntyä puoleemme.


Traktorin avulla niin puut ja risut kuin soratkin voidaan kuljettaa kätevästi tarvitsemaasi kohteeseen. Lumen aurauksessa traktori on oiva väline, jolla aurattava kohde saadaan helposti siistiksi. 


Myös rakennusmateriaaleja pystyy helposti kuljettaa traktorilla vaikeakulkuisiin rakennuskohteisiin


Meiltä voit kysyä lisää kaikenlaisista traktoritöistä. Palvelemme sinua mielellämme!

Puiden ja risujen kuljetus nopeallakin aikataululla

Oletko siistimässä työmaatasi vai raivaamassa tonttiasi? Tarvitsetko puiden tai risujen poiskuljetusta? Kutsu meidät apuun! Palvelemme sinua mielellämme nopeallakin aikataululla. 

Kuljetamme puut ja risut pois käden käänteessä. Me myös panostamme aina viimeisteltyyn työn jälkeen. Voit siis olla varma, että pienimmätkin risut tulevat mukaan kyytiin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Lumen auraus tehokkaasti

Lumen auraus voi joskus tuntua työläältä. Älä huoli – tilaa meiltä auraus! Vankkaa traktoriamme käyttäen auraamme tarvitsemasi kohteen tehokkaasti ja viimeistellysti. Meiltä saat palvelut kätevästi myös kertaluontoisina.

Sujuvat sorakuljetukset 

Toteutamme niin pienet kuin suuremmatkin sorakuljetukset sujuvasti haluamaasi kohteeseen. Reagoimme aina nopeasti ja lähdemme työhön ripeästi. 


Olemme myös maanrakennuksen kokeneita asiantuntijoita. Kaikki maanrakennuksen palvelut toteutamme ammattitaidolla ja nykyaikaista kalustoamme käyttäen. Tutustu maanrakennuksen palveluihimme!

Lue lisää